Σεμινάρια

Το Πολύτεχνο λειτουργεί και ως κέντρο επιμόρφωσης ενηλίκων, που έχει στόχο να προσφέρει στους εκπαιδευτικούς τη δυνατότητα παρακολούθησης σεμιναρίων επιμόρφωσης και ευαισθητοποίησης πάνω σε θέματα σχετικά με τις ανθρώπινες σχέσεις, τον πολιτισμό και τις τέχνες, που θα τους βοηθήσουν σημαντικά στο έργο τους.

Παρέχουμε επίσης σε επαγγελματίες που ασχολούνται με τα παιδιά, όλη τη σύγχρονη τεχνογνωσία πάνω σε μια σειρά δραστηριοτήτων.

Τα σεμινάρια μας είναι ιδιαίτερα πολύτιμα για όσους εργάζονται με παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες. Η τεχνογνωσία αυτή την οποία αντλούμε από διεθνή εμπειρία στοχεύει να εμπλουτίσει τις γνώσεις των παιδαγωγών, των ειδικών δασκάλων αισθητικής αγωγής και καλλιτεχνών, με εφόδια και εργαλεία που θα τους βοηθήσουν στην καλύτερη επικοινωνία και αρμονική σχέση με τα παιδιά.
σεμιναρίων όπως:

  1. Σεμινάρια Θεραπειών & Τεχνών
  2. Σεμινάρια Παιδαγωγικών
  3. Σεμινάρια Ψυχολογίας & Συμβουλευτικής

Απευθύνεται σε ψυχολόγους, νηπιαγωγούς, δασκάλους, καθηγητές, κοινωνικούς λειτουργούς, εργοθεραπευτές, μουσικούς, ηθοποιούς, χορευτές, γονείς, αλλά και σε όλους όσους θέλουν μια επιπλέον γνώση στους παραπάνω τομείς.
Η δυνατότητα παρακολούθησης των σεμιναρίων απευθύνεται σε φοιτητές και επαγγελματίες.

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Με εκτίμηση,
Η υπεύθυνη
Μαργαρίτα Παπακώστα