Δημιουργικός χορός Κίνηση & Φαντασία

10 weeks
All levels
0 lessons
0 quizzes
0 students

 

Ηλικίες παιδιών: 3,5 έως 5,5 ετών και με τη συμμετοχή των γονιών.

Ημέρα Έναρξης : Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024

Ώρα: 06.30 –  07.30 το απόγευμα.

Τόπος: ΣΠΑΡΤΗΣ 22 ΧΑΛΑΝΔΡΙ, ΤΗΛ.: 210-6859383

Το Θέμα για το πρώτο μας μάθημα :ΤΑ ΦΥΛΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ

 

Σκοπός του μαθήματος είναι μια μικρή εισαγωγή στον όμορφο κόσμο του σύγχρονου χορού και του μπαλέτου μαζί με ελεύθερη έκφραση και χρήση εύχρηστων αντικειμένων. Ο δημιουργικό χορός συνδυάζει τη χορευτική τεχνική με την καλλιτεχνική έκφραση.

 

Σ’ αυτό το μάθημα θα μάθουμε τις βασικές αρχές χορού, θα γνωρίσουμε καλύτερα το σώμα μας θα βελτιώσουμε την στάση τους σώματός μας,  θα ανακαλύψουμε τους διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους μπορεί να κινηθεί. Θα μάθουμε να ακούμε μουσική και να την ακολουθούμε . Μέσω του αυτοσχεδιασμού θα καλλιεργήσουμε τη φαντασία και τη δημιουργικότητά μας, θα ανακαλύψουμε τον προσωπικό μας τρόπο κίνησης, θα μάθουμε να αναγνωρίζουμε και να σεβόμαστε τη διαφορετικότητα του καθενός.

Ομαδικό πνεύμα χαμόγελο ευγένεια και επιβράβευση συνοδεύει πάντα το μάθημα μας με βασικό  κίνητρο την αγάπη για τα παιδία .

 

Σας περιμένουμε να ταξιδέψουμε μαζί σε αυτόν τον μαγικό και δημιουργικό κόσμο του χορού

 

τη στάση του σώματος και την ελαστικότητα μας ,θα μάθουμε  να ακούμε τη μουσική και να την ακολουθούμε. Μέσω του δημιουργικού χορού θα καλλιεργήσουμε την εκφραστικότητα και τη δημιουργικότητα μας.

Στόχος μας είναι να διευρύνουμε τη σκέψη των παιδιών και την αντίληψη τους για τον κόσμο χορεύοντας !!!

 

 

ΚόστοςγιατοΠρώτοΜάθημα 10 ευρώ  

Curriculum is empty
0.0
0 total
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0