Θεατρικό Παιχνίδι & Αγγλικά

13 weeks
All levels
0 lessons
0 quizzes
42 students

Θεατρικό Παιχνίδι & Αγγλικά

 

Ηλικίες παιδιών:2,5  έως 5 ετών

Ημέρα Έναρξης :   Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2026,

 Ώρα: 06.30 – 07.30 το απόγευμα.

Τόπος: ΣΠΑΡΤΗΣ 22 ΧΑΛΑΝΔΡΙ, ΤΗΛ. 210- 6859383

Το Θέμα για το πρώτο μας μάθημα :ΤΑ ΠΡΩΤΟ ΒΡΟΧΙΑ ΤΟΥ   ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ

 

Το Θεατρικό παιχνίδι είναι αγωγή τους σώματος και του μυαλού, είναι ένας τρόπος να οξύνουμε την φαντασία των παιδιών και την επικοινωνία.

Με εργαλείο μας το Θεατρικό παιχνίδι μυούμε τα παιδιά στην εκμάθηση της Αγγλικής Γλώσσας, ενώ παίζουν, ακούν και μαθαίνουν αγγλικά με σωστή προφορά απο έμπειρους παιδαγωγούς – ηθοποιούς

Τα παιδιά αρχίζουν να καταλαβαίνουν τη γλώσσα και να επικοινωνούν μέσα από πραγματικούς καθημερινούς διαλόγους, παιχνίδια ρόλων και καταστάσεων. Στη συνέχεια, αποκτούν άνεση και ευχέρεια λόγου ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν σε συνομιλίες της καθημερινότητας, έχοντας μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για το λεξιλόγιο και τις εκφράσεις τους. Η εμπειρία μας έχει δείξει,πως με αυτόν τον τρόπο η ξένη γλώσσα γίνεται βίωμα και η εκμάθησή της ευκολότερη.

Εργαλεία μας τα θεατρικά παιχνίδια, η αφήγηση των παραμυθιών, οι μουσικοκινητικές δραστηριότητες, το τραγούδι, η δραματοποίηση, η κίνηση, η παντομίμα και ο αυτοσχεδιασμός, μέθοδοι που βοηθούν τα παιδιά να δρουν συλλογικά βελτιώνοντας την ικανότητα επικοινωνίας και συγκέντρωσης – εφόδια απαραίτητα στην εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας.

 

ΚόστοςγιατοΠρώτοΜάθημα 12ευρώ  

Curriculum is empty
0.0
0 total
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0