Μαθαίνουμε Γαλλικά Παίζοντας

Lifetime access
All levels
0 lessons
0 quizzes
0 students

Μαθαίνουμε Γαλλικά Παίζοντας

 

Ηλικίες παιδιών: 3 έως 7 ετών .

Ημέρα Έναρξης :Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024

 Ώρα: 06.30 – 07.30 το απόγευμα.

Τόπος: ΣΠΑΡΤΗΣ 22 ΧΑΛΑΝΔΡΙ, ΤΗΛ. 210- 6859383

Το Θέμα για το πρώτο μας μάθημα :ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ

 

 

 

Εδώ τίποτα δεν θυμίζει μάθημα… Όλα συμβαίνουν χαμογελαστά!

Μέσα από το παιχνίδι, εύκολα και διασκεδαστικά

οι μικροί μας φίλοι μαθαίνουν γαλλικά από έμπειρες Γαλλίδες παιδαγωγούς σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους.

 

Οι μικροί μας φίλοι εξοικειώνονται με την γαλλική γλώσσα και ξεκινούν την εκμάθησή της μέσα από την εναλλαγή δημιουργικών και επικοινωνιακών δραστηριοτήτων, θεατρικό παιχνίδι, τραγούδια, παραμύθια, μουσικοκινητική αγωγή, κουκλοθέατρο, γλωσσολογικά παιχνίδια κ.ά.

Τα παιδιά αρχίζουν να καταλαβαίνουν τη γλώσσα και να επικοινωνούν μέσα από πραγματικούς καθημερινούς διαλόγους,  παιχνίδια ρόλων και καταστάσεων. Η εμπειρία μας έχει δείξει, πως με αυτόν τον τρόπο  η ξένη γλώσσα γίνεται βίωμα και η εκμάθησή της ευκολότερη.

Οι καθηγητές μας, πέραν των εξαιρετικών παιδαγωγικών τους δεξιοτήτων, είναι όλοι γαλλόφωνοι, έχοντας ως μητρική, τη γλώσσα διδασκαλίας. Με τον τρόπο  αυτό εγγυόμαστε την ορθή εκμάθηση της ξένης γλώσσας  από τα πρώτα της στάδια.

Στα μαθήματα ακολουθούνται ειδικές παιδαγωγικές μέθοδοι, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση, στις ανάγκες της  κάθε ηλικίας και στα χαρακτηριστικά του κάθε παιδιού.

Τα παιδιά μπορούν να ανακαλύψουν από νωρίς τη μαγεία των γαλλικών και να μάθουν σε βάθος τη γλώσσα και την κουλτούρα της χώρας,  με, πρωτότυπους και ευχάριστους τρόπους

Μέσα σε ένα μικρό χωριό που δεν του λείπει τίποτα, το φαρμακείο, το κομμωτήριο, ο φούρνος, το μπακάλικο, το νοσοκομείο κ.ά. γίνονται το φόντο για να μάθουν τα μικρά παιδιά γαλλικά παίζοντας.

 

 

ΚόστοςγιατοΠρώτοΜάθημα 12ευρώ  

Curriculum is empty
0.0
0 total
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0