Μαθαίνουμε Γερμανικά Παίζοντας

10 weeks
All levels
0 lessons
0 quizzes
0 students

Μαθαίνουμε Γερμανικά Παίζοντας

 

Ηλικίες παιδιών: 3 έως 6 ετών .

Ημέρα Έναρξης :Τρίτη  24 Σεπτεμβρίου 2024

 Ώρα: 06.30 – 07.30 το απόγευμα.

Τόπος: ΣΠΑΡΤΗΣ 22 ΧΑΛΑΝΔΡΙ, ΤΗΛ. 210- 6859383

Το Θέμα για το πρώτο μας μάθημα :ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ

 

Σας προσκαλούν να μάθετε Γερμανικά αυθόρμητα, παίζοντας και με όλες σας τις αισθήσεις.

οι μικροί μας φίλοι μαθαίνουν γερμανικά από έμπειρες Γερμανίδες  παιδαγωγούς σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους.

 

Οι μικροί μας φίλοι εξοικειώνονται με την γερμανική γλώσσα και ξεκινούν την εκμάθησή της μέσα από την εναλλαγή δημιουργικών και επικοινωνιακών δραστηριοτήτων, θεατρικό παιχνίδι, τραγούδια, παραμύθια, μουσικοκινητική αγωγή, κουκλοθέατρο, γλωσσολογικά παιχνίδια κ.ά.

Τα παιδιά αρχίζουν να καταλαβαίνουν τη γλώσσα και να επικοινωνούν μέσα από πραγματικούς καθημερινούς διαλόγους,  παιχνίδια ρόλων και καταστάσεων. Η εμπειρία μας έχει δείξει, πως με αυτόν τον τρόπο  η ξένη γλώσσα γίνεται βίωμα και η εκμάθησή της ευκολότερη. Το παιχνίδι στην εκμάθηση της ξένης γλώσσας  είναι ένα μέσο διαπαιδαγώγησης που επιδρά θετικά στην καλλιέργεια της συναισθηματικής νοημοσύνης, προσφέροντας διεξόδους εκφραστικής επικοινωνίας. Μέσα σε ένα παιδαγωγικό κλίμα ελεύθερης έκφραση, το παιδί αλληλεπιδρά και ενεργοποιείται, παίρνοντας ρόλους, εξωτερικεύοντας συναισθήματα και σκέψεις καλλιεργώντας έτσι τα εκφραστικά του μέσα. Δρα δημιουργικά και συλλογικά, κοινωνικοποιείται και προσεγγίζει τη γλώσσα μέσα από το παιχνίδι.

Οι καθηγητές μας, πέραν των εξαιρετικών παιδαγωγικών τους δεξιοτήτων, είναι όλοι γερμανόφωνοι, έχοντας ως μητρική, τη γλώσσα διδασκαλίας. Με τον τρόπο  αυτό εγγυόμαστε την ορθή εκμάθηση της ξένης γλώσσας  από τα πρώτα της στάδια.

 

 

 

 

ΚόστοςγιατοΠρώτοΜάθημα 12ευρώ  

Curriculum is empty
0.0
0 total
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0